Mancare de aripi cu mamaliguta si gogonele murate

de Ina in Pui, 7 Iun 2013 | 6602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 aripi de gaina (de preferat, de curte )
  • 2 cepe mari
  • un morcov
  • un ardei gras
  • 4 cartofi
  • bulion
  • sare
  • piper
  • o foaie de dafin
  • cimbru
  • marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de aripi cu mamaliguta si gogonele murate:

Spalam aripile si le portionam (ale mele au fost destul de mari ) . Le  clocotim 2 minute pentru a indeparta sangele . 

Tocam ceapa, morcovul si ardeiul si le calim in 2-3 linguri cu ulei. Adaugam aripile , condimentam cu cimbru, sare, piper, o foaie de dafin si completam cu apa cat sa acopere aripile . Cand carnea este aproape fierta adaugam cartofii taiati in bucati mari. Cand sunt fierti si cartofii adaugam 2-3 linguri cu bulion si mai lasam sa dea 2-3 clocote. 

Oprim focul si presaram  marar verde. 

Servim cu mamaliguta si gogonele murate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de aripi cu mamaliguta si gogonele murate" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita din pulpe pui dezosate cu cartofi natur